vineri, 2 noiembrie 2007

doua saptamani de caravana

dupa 2 saptaman de caravana simt nevoia de caravana. saptamana 1 si 2 au avut parte de prezenta mea caravenista. inca din bucuresti, inca de pe data de 16, am intrat in procesul ametitor, obositor, incitant, antrenant, consumator si donator de energie. o zi in bucuresti, in piata universitatii, acesta a fost doar inceputul.
din ramnicu valcea a inceput caravana propriu - zisa. in fiecare noapte am dormit in alt pat, in fiecare zi am mancat la o alta masa, cu o alta lingura, un alt fel de mancare, am vorbit cu alti oameni, am avut de facut fata la cu totul alte situatii... si ma opresc aici, nu pentru ca nu as mai avea ce spune. ramnicu valcea ne-a testat la maxim. pe cand eram si noi novici...
in targoviste am avut emotiile cele mai mari la conferinta de lansare. a dat buluc presa, a venit primarul cu tot cu viceprimar, am avut o conferinta de moderat si un scurt, dar important discurs de sustinut. ah, am avut emotii si pentru ceilalti. :) inceputul mi-a urcat sangele in cearcanele de sub ochi.
la ploiesti, am ajuns ceva mai tarziu decat era planificat pentru ca ne-am intarziat pe platoul unui post de televiziune targovistean. ploiestiul a adus un plus de entuziasm inceputului de caravana.
la sinaia am dat bot in bot cu un inceput de iarna. am fost total luati prin surprindere, dar am fost rabdatori si am asteptat ca reprezentantii media sa coboare de pe munte.
a doua saptamana a fost ca prima, de la o zi la alta, alte paturi, alte vise, alte situatii organizatorice.
la sibiu iarna s-a facut o toamna rece si umeda, asa ca am ramas cu fundul in masina şi caravana a avut un traseu special de sibiu. am luat informatia la brat si am pornit in cautarea tinerilor.
la alba - iulia am fost organizati de o basarabeanca. echipa a fost pe pozitii si a inceput vanatoare chiar din seara in care am orpit motorul. vanatoarea EU - RO Buletinelor.
la cluj napoca am luat ploaia cu noi, dar am zvanturat - o in aceeasi noapte. surpriza. pe 25 am reusit sa stam sub cerul liber si sa EU - RO comunicam cu tinerii din cluj.
la baia mare am fost primit cu caldura, adica au fost peste 15 grade. desi am avut concurenta, jurnalistii au ales si , au ales bine, daca ne intrebati pe noi.
cat despre urmatoarele doua saptamani, o sa va spun si - n alta seara.

PS: reiau informatiile care mi - au fost cel mai des solicitate (si direct si indirect):
nu suntem in campanie electorala!
daca ne plangem si nu facem nimic, ce rezolvam?

Niciun comentariu: